TA MED NATUREN INN PÅ BADEROMMET

La deg inspirere av den nordiske naturen. Det skaper en god atmosfære på baderommet, og får deg til å slappe av.

Inkluder naturen i baderomsdesignet ditt med våre tips og ideer. Våre dusjkabinetter gir en naturlig følelse av velvære og avslapning. Badet har gått fra å være et funksjonelt rom med klare oppgaver til et fristed som gir oss et pusterom i hverdagen. Her tilbringer vi mye tid, både morgen og kveld. Derfor er harmoni og den trygge rolige stemningen vesentlig når vi går inn i prosessene for å utvikle produktene våre. Og gir deg muligheten til å skape det baderommet du ønsker.

Som norsk leverandør er vi inspirert av de rene linjene og dempende farger som finnes i den nordiske naturen. Duxa er designet til det norske markedet. Vi er inspirert av den norske naturen og den rolige stemningen. Badet skal gjenspeile din stil og personlighet. Derfor har Duxa et bredt utvalg av baderomsmøbler til ditt behov.

Anna baderomsmøbel i foliert eik gir et naturlig uttrykk samtidig som det er produsert i fuktbestandige materialer som tåler fukt.Baderomsinnredning med tre-look gir lunhet og varme

La deg inspirere av den nordiske naturen og bruk detaljer i tre på baderommet. Tre gir lunhet og varme til rommet, og får oss til å slappe av. Du kan bruke trematerialet på baderommet gjennom små detaljer eller baderomsmøbler. Duxa har blant annet baderomsmøbelet Anna i foliert eik. Anna har et klassisk design, og er et fleksibelt baderomsmøbel som gir deg mange muligheter til å skape det rommet som oppfyller nettopp dine behov.

Les mer om Anna baderomsmøbel.

Bli inspirert av naturens farger og materialer når du skal innrede badet.Avslappet atmosfære med sort på badet

Hent inspirasjon fra mørke steiner i naturen, og bruk innredningsløsninger i sort matt til baderommet. Den mørke tonen er lun og dempet, og gir en avslappet atmosfære. Vi har et stort utvalg av tilbehør i sort matt som dusjkurver, elegante dusjvegger med sorte lister og servantbatteri. Det spiller godt sammen med andre naturfarger, tre og ikke minst grønne planter.

Se vårt tilbehør i sort matt til baderommet.

Grønne planter frisker opp badet og mange planter trives på baderommet.Grønne planter trives på baderommet

Ta med naturen inn på baderommet gjennom bruk av planter. Grønne planter får oss til å slappe av og til å tenke på naturen. I tillegg så bidrar de til et bedre inneklima og velvære. Og visste du at mange planter trives med fuktigheten på baderommet? Duxa har valgt ut fem planter som passer perfekt på baderommet. Les blogginnlegget her.

Og du skal ikke glemme tekstilene. Håndklær i naturens fargetoner kan gi et helt spesielt uttrykk – og så er det jo en drøm å synke inn i ekstra tykke og gode håndklær etter en varm dusj.

Ønsk naturen velkommen inn på badet, og kjenn roen senke seg.

Inspirasjon

Dusjkabinetter

Et hav af muligheter til dit bad

Sort baderomsinnredning

Dusj

Duxa baderomsmøbler passer til

Grace servantbatteri finnes i krom, gull, sort matt og sort metallic farge.

Blandebatteri

Hype toppmonterte håndvasker monteres på servantskapet på badet med en topplate.

Vask

Lexie lysspeil har touch knapp som gir både varmt og kaldt lys på baderommet.

Speil