Sort er alltid en sikker vinner på badet – tidløst og edgy

Matte, svarte detaljer gir et tidløst og edgy uttrykk på baderommet – og med en ekstra følelse av luksus i hverdagen. Vi elsker hvordan @Sirenanette har innredet sitt eget baderom med svarte detaljer. Gjenskap den sofistikerte baderomsinnredningen som passer til både små og store bad.

Sort er alltid en sikker vinner på badet – tidløst og edgy

Matte, svarte detaljer gir et tidløst og edgy uttrykk på baderommet – og med en ekstra følelse av luksus i hverdagen. Vi elsker hvordan @Sirenanette har innredet sitt eget baderom med svarte detaljer. Gjenskap den sofistikerte baderomsinnredningen som passer til både små og store bad.

Sort baderomsinnredning og produkter til bad

Hvis du drømmer om et tidløst og røft bad, anbefaler vi å innrede med sorte detaljer på badet. Sort har kommet for å bli, og fargen kan både anvendes i form av baderomsdetaljer, eller som et gjennomgående fargetema på baderomsmøblene. Eksempelvis har @Sireanette innredet sitt eget baderom med Duxa sitt Edge servantbatteri i fargen sort matt. Sort servantbatteri er en røff detalj som passer til alle servanter og baderom. For en enda mer gjennomført look vil en matchende pop-up ventil i matt sort heve det stilige uttrykket på baderomsmøbelet. Gjenskap @Sireanette sin look hjemme hos deg selv med et sort servantbatteri og servantskap, og samtidig gi baderomsinnredningen en personlig vri.

Hvis du drømmer om et tidløst og røft bad, anbefaler vi å innrede med sorte detaljer på badet. Sort har kommet for å bli, og fargen kan både anvendes i form av baderomsdetaljer, eller som et gjennomgående fargetema på baderomsmøblene.

Eksempelvis har @Sireanette innredet sitt eget baderom med Duxa sitt Edge servantbatteri i fargen sort matt. Sort servantbatteri er en røff detalj som passer til alle servanter og baderom. For en enda mer gjennomført look vil en matchende pop-up ventil i matt sort heve det stilige uttrykket på baderomsmøbelet.

Gjenskap @Sireanette sin look hjemme hos deg selv med et sort servantbatteri og servantskap, og samtidig gi baderomsinnredningen en personlig vri.

Få hvilepulsen på baderommet med baderomsmøbler i sort

Badet er et essensielt rom i et hvert hjem, og det er der vi har behov for følelsen av litt velvære. Vi fortjener å ha et bad hvor vi kan senke hvilepulsen i en hektisk hverdag. Å innrede baderommet med sorte baderomsmøbler og detaljer er et enkelt tiltak for å oppnå en luksuriøs og behagelig følelse.

Hvis du ønsker å innrede badet med et sort servantskap anbefaler vi serien Sara som kommer i fargen matt anstrasitt. Servantskapet kan enkelt kombineres med fleksible porselensservanter og har integrert grep uten håndtak. Sara servantskap kan også kombineres med ulike lysspeil med forskjellige funksjoner. Det viktigste er at du finner baderomsmøbler som passer din stil, og som er funksjonelle og praktiske til ditt behov. Alle Duxas serier av baderomsmøbler består av servantskap og tilhørende høyskap som alle kan fås i sort utførelse.

En enda enklere og rimeligere måte å få en røff look på badet er å fokusere på detaljer i baderomsinnredningen. Å dekorere badet med sorte såpedispensere, tannbørsteglass, håndklær og duftlys bidrar til å fullføre det røffe uttrykket i baderomsinnredningen. Å sette inn grønne planter vil også passe godt til de sorte elementene på badet. De grønne fargene skaper flere nyanser og er en deilig kontrast til de sorte baderomsmøblene. Plantene gir i tillegg oksygen, og skaper et godt inneklima og en deilig oase på badet. Du kan lese mer om hvilke planter som trives på baderommet i vår blogg.

Det skal ikke så mye til ?

Kvadratisk speil med lys til baderommet som kan brukes som sminkespeil.

Et sort dusjhjørne for en stilsikker og gjennomført baderomsinnredning

Å ta en varm dusj kan gjøre mye for både kropp og sinn. Da er det viktig at vi trives der. En simpel metode til å oppnå et røft og stilig uttrykk i dusjhjørnet er å innrede med sorte elementer. Det kan eksempelvis gjøres med Elegant sine rette dusjdører i 90×90 cm som har sorte profiler og magnetlister. Elegant dusjhjørne 90×90 cm kommer i også i buet utgave. Det sorte dusjhjørnet vil komme ekstra tydelig frem hvis det kombineres med dusj- og baderomsinnredning i svart. Det kan eksempelvis være et sort takdusjsett, et sort dusjbatteri eller en sort dusjkurv til produktene dine.

Sorte detaljer på baderommet utgjør en stor forskjell i baderomsinnredning og er samtidig et stilsikkert valg. Duxa tilbyr flere dusjvegger og dusjdører i forskjellige mål som kan brukes for å sette opp et dusjhjørne. Dusjhjørne er et smart og funksjonelt valg for baderomsinnredningen som hverken går på kompromiss av stil eller plass. Dusjhjørnene fra Duxa finnes i både sort matt, hvit matt og klassisk krom utførelse. Det gir deg muligheten til å innrede baderommet med baderomsmøbler, servantskap og dusjhjørne etter dine preferanser og behov.

For den siste prikken over i-en kan dusjproduktene dine være i en helt annen farge, eksempelvis grønn eller hvit, for å skape en stilig kontrast mellom ditt dusjkabinett fra Duxa og styling.

Duxa baderomsmøbler passer til

Duxa baderomsmøbler passer til

Edge servantbatteri har et minimalistisk og kantet design med en glatt overflate.

Blandebatteri

Med baderomsmøbler fraa Duxa kan velge mellom en toppmontert håndvask eller klassisk porselensvask.

Vask

Lexie lysspeil kommer i flere størrelser og gir god belysning på ditt baderom.

Speil