Sofistikert sort – en tidløs klassiker til baderomsinnredningen

Sort er den tidløse klassikeren, den rå vrien, den rolige pedanten og det forlokkende elementet som fungerer i ethvert interiør. Med svarte detaljer og bruksgjenstander på baderommet kan du skape et personlig rom som du elsker å oppholde deg i – enten du ønsker en dramatisk effekt, en liten wow-effekt eller et rolig element på baderommet.

Sofistikert sort baderomsinnredning er en tidløs klassiker.
Baderomsmøblene kan kombineres med toppmonterte håndvasker som kommer i hvit og sort.
Dusjkurvene fra Duxa kommer i sort matt farge som matcher ditt dusjkabinett eller dusjhjørne.

Svart gir ro og oversikt på baderommet

Baderommet er et av rommene som brukes mest i hjemmet.

Her utspiller det seg alt fra morgenrituale i ro og fred, til morgener i høyt tempo når hele familien skal ut av døra. Begge scenariene krever at du har tenkt gjennom alle behovene dine i interiøret: Hvor skal håndklærne henge, skal tannbørstene stå fremme, hvor skal skittentøyet være, og hva med alle produktene i dusjkabinettet? Et rom så brukes så mye, kan raskt bli kaotisk hvis du ikke tenker gjennom den daglige bruken og har en rød tråd i interiøret.

Med svarte detaljer og bruksgjenstander på baderommet, får du ro rundt deg. Ro til stille stunder, og ro til kaos.

Skap en rå look med en svart dusjvegg

Du trenger ikke å smøre sement på veggene for å skape en rå look på baderommet. Velg isteden en svart dusjvegg, som med en elegant kombinasjon av glass og svarte lister er helt unik og gir baderommet en New York-stil.

Én dusjvegg – et hav av muligheter

Den svarte dusjveggen ser kanskje industriell ut, men den passer perfekt sammen med flere forskjellige interiørstiler. Den passer elegant sammen med svarte høyskap og skuffemoduler hvis du ønsker et gjennomgående svart baderom. Den blir en elegant og varm motpol til baderomselementer i tre, og den får en velfortjent hovedrolle på det klassiske, hvite baderommet, der de svarte listene umiddelbart drar øynene til seg.

Gi baderommet nytt liv med svart

Hvis du bare drømmer om å gi baderommet en liten oppdatering, kan du skape en unik effekt ved å bytte ut alt fra knagger og badematte til såpedispenser og skittentøyskurver med nye, matchende elementer i svart. Du kommer til å bli overrasket over hvor mye en oppgradering av selv de små, enkle detaljene kan gjøre for det overordnede uttrykket. For eksempel kan du sette inn en sort dusjhylle i dusjen med plass til alle dine favorittprodukter. Vår dusjkurv i sort matt passer perfekt med Deluxe dusjsett som har sort takdusj, blandebatteri og dusjhode. Match det hele med resten av tekstilene på badet, sånn som håndklær, dusjforheng og baderomsmatte.

Vi vil også hjelpe deg med å velge det rette dusjhjørnet for deg, og forteller om fordelene og mulighetene du får med dusjvegger, dusjdører eller et dusjkabinett. Du får 5 tips du må vite før du investerer i en dusjløsning.

Se mer og finn inspirasjon til badet ditt

Dusjkurvene har kroker til å henges over veggen i dusjkabinettet.

Tilbehør

De runde hype toppmonterte vaskene kommer i tre stilige farger.

Vask

Elegant dusjdører i sort kan kombineres med Deluxe takdusjsett og dusjkurv i samme farge.

Dusjtegning av dusj fra Duxas fleksible baderomsløsning