Se hvordan @Gitteleine har innredet sitt bad med Duxa

Gitte har innredet badet sitt i sort som gir en moderne og lekker look på badet – med en ekstra følelse av luksus. Hør hva Gitte forteller om planlegging og bli inspirert av hennes erfaringer. Se og les videre for hvordan @Gitteleine har innredet sitt bad med Duxas fleksible løsninger i denne bloggen.

Se hvordan @Gitteleine har innredet sitt bad med Duxa

Gitte har innredet badet sitt i sort som gir en moderne og lekker look på badet – med en ekstra følelse av luksus. Hør hva Gitte forteller om planlegging og bli inspirert av hennes erfaringer. Se og les videre for hvordan @Gitteleine har innredet sitt bad med Duxas fleksible løsninger i denne bloggen.

Møbel og innredning etter personlig stil

Med utallige muligheter og inspirasjoner til baderomsinnredning, kan det noen ganger være vrient å finne en baderomsløsning som oppfyller dine krav når det kommer til dimensjoner, funksjoner, farger og stil. Skal du bygge nytt eller pusse opp badet, er det lurt å prioritere det praktiske som størrelse og budsjett. Men husk også å skape omgivelser som du vil trives i mange år fremover. Med Duxas fleksible løsninger får du enkle og praktiske møbler med rom til å uttrykke din egne personlige stil.

Kombinasjonen av skap, topplate, vask, kran, bunnventil og speil/speilskap velger du helt selv, genialt. – Gitte

Gitte har satt sammen Sara baderomsmøbel med Hype håndvask, Edge sort matt servantbatteri og Ida speilskap. Sara-møbelet kan fås i tre bredder 60, 80 og 100 cm og alle variantene finnes i hvit matt og antrasitt farge. Saras minimalistiske design sikrer deg en holdbar baderomsløsning som forblir moderne over tid, og som lett matcher fargene på skiftende tilbehør på baderommet. Vår toppmonterte håndvask Hype kommer i flere stiler. Velg mellom rund, oval eller rektangulær toppmontert håndvask. Gitte har kombinert Hype-vasken i hvit rund med Edge blandebatteri i sort matt som gir et moderne, sort uttrykk på badet. For et gjennomført utrykk kan du sette inn en bunnventil i matchende sort matt farge.

Det var så enkelt å finne den perfekte løsningen for med visualiseringsløsningen til Duxa. Gjør-det-selv merket er lett tilgjengelig over hele Norge. – Gitte

Duxas produkter er designet slik at de er enkle å installere, i et klassisk skandinavisk design. Derfor er de helt perfekte for ditt DIY-prosjekt på badet. Ønsker du å utforske hvilke muligheter du har, kan du i vårt digitale innredningsverktøy sette sammen både møbelinnredning, speil, dusj og toalett, og se hele vårt sortiment av møbler til badet.

Tegn ditt drømmebad med Bygg ditt bad her

Baderom med plass til estetikk og funksjon

På Gittes baderom er det plass til både estetikk og funksjon. Gitte valgte et speilskap i samme bredde som møbelet. Speilskapet har hyller til oppbevaring som er praktisk når man steller seg badet daglig. Ida speilskap har en lampe montert på oversiden av speilet som bidrar til belysningen på baderommet. I tillegg er det plassert en stikkontakt i skapet hvor du kan koble til for eksempel hårføner, elektrisk tannbørste eller barbermaskin. Det gir perfekte vilkår for en god og enkel morgenrutine med alt det du skal bruke like ved hånden. Med Ida speilskap i størrelsen 60x60x16 cm får du en eksklusiv og funksjonell løsning. Tilhørende LED-lys og oppbevaringsmuligheter gir perfekte vilkår for en god og enkel morgenrutine med alt det du skal bruke like ved hånden. Ida speilskap har et praktisk opphengssystem og stikkontakt samt bryter er plassert inne i skapet. Lampe medfølger

Belysningen på baderommet er helt sentralt for en god baderomsinnredning. Les vår blogg Arkitektens råd til belysning på baderommet her for gode råd om hvordan du kan innrede badet for best mulig belysning.

Gittes utvalgte produkter: