Inspirasjon

  • Duxa Sara baderomsmøbel i svart utseende med svart servant

Sara – the stylish!

Ditt fleksible baderomsmøbel

Sara baderomsmøbler gir deg et hav av muligheter til å innrede ditt baderom, slik at det passer akkurat deg og dine behov. Det fleksible systemet gjør det enkelt og lett å kombinere møblene med den vasken og det blandebatteriet som du liker best. Sara kan nemlig kombineres med Duxas integrerte porselensservanter eller Helle topplate og en av våre elegante, toppmonterte vasker i serien Hype. I tillegg har vi et fint utvalg av blandebatterier i krom og svart som passer enten du velger integrert eller toppmontert vask.

Sara er i et flott moderne design med integrert grep og kommer i to flotte tidløse farger, som passer inn i ethvert bademiljø.

Serien er lett å montere takket være det justerbare opphengsystemet og den medfølgende skinne.

Sara er en del av en serie baderomsmøbler som alle har det til felles at møblene er enkle å montere takket være en monteringsskinne som skrues på veggen samt det justerbare opphengsystemet i skapet. Det er mulig å justere skuffene og de kan enkelt tas inn og ut av møblene ved behov, for eksempel ved montering og rengjøring. Duxa sine baderomsmøbler Sara, Ella og Anna har mye oppbevaringsplass til alle dine favoritting på badet og dine foretrukne håndklær passer perfekt i høyskapet. Alle dører og skuffer har soft-close som sikrer lydløs lukking.

Høyskapet har en fast hylle midt i skapet som gir stabilitet. Du har dessuten mulighet til å velge hvilken vei dørbladet skal åpnes, enten høyre- eller venstrevendt, slik at det passer perfekt på baderommet ditt. De medfølgende glasshyllene kan enkelt justeres ved hjelp av de forborrete hull i sidene innvendig av skapet.

For å kunne motstå langvarig eksponering for kondens er Duxa baderomsmøbler bygget i fuktbestandige materialer. Dette gir også overflater som er enkle å rengjøre. Tyske produsenter leverer beslag av høy kvalitet til dører og skuffer.

Duxa Sara baderomsmøbel i svart utseende med vakker detalje

Hele Sara serien