Oppnå nordisk enkelhet på baderommet

Lyse naturlige farger, kombinert med rene linjer, runde former og myke materialer som lin og vaflet bomull – den tidløse og innbydende baderomstrenden ‘nordisk enkelhet’ er alltid en treffsikker klassiker på baderommet. I stedet for sterke farger og en innredning som stikker seg ut, handler nordisk enkelhet om farger i ton-i-ton, rolige elementer og harmoni. Bli inspirert av den nordiske enkelheten som passer til alle norske hjem.

Tina baderomsmøbel med Ima LED-speil fra Duxa

Hva er bedre enn å komme inn på badet om morgningen, omringet av rolige og behagelige omgivelser? Baderomstrenden ‘nordisk enkelhet’ kombinerer det lette og lyse, med det rene og myke. Denne baderomsstilen går aldri av moten, og vil bidra til en harmonisk start på dagen. Nøkkelordene er lyse farger, runde former, myke materialer og tidløst design.

Ton-i-ton og myke materialer

Nordisk enkelhet handler om å leke med en nøytral fargepallett ton-i-ton. Fargene spenner imellom varm beige til lyse cremefarger, i tillegg til de mørkere nyansene som brunt og stålgrått. De lyse og naturlige fargene kan benyttes på fliser, på baderomsmøblene eller på enkle detaljer som håndsåpe, duftlys og håndklær.

For å understreke den nordiske roen, anbefaler vi å velge lette og myke materialer som vaflet bomull og lin i samme fargepallett. Prøv deg frem og sett inn noen runde og organiske elementer som matcher i farge, form og tekstur. Det skaper en sammenhengende, varm og harmonisk stemning.

Du kan også få runde og myke former på speilet. Med Ima lyssspeil får du et rundt speil som er omkranset med LED-lys som gir en ekstra lyskilde. Med touch og dimmer kan justeres mellom kaldt og varmt lys på baderommet, så du oppnår den rette stemningen.

Velg et moderne og klassisk baderomsmøbel

Å oppnå følelsen av nordisk enkelhet handler også om å velge et klassisk og rent design på baderomsmøblene. Det gjør baderommet tidløst uavhengig av sesong og trender som forandrer seg raskt. Med vår baderomsserie Tina kan du få du et moderne design blant annet i fargen hvit matt som passer perfekt for baderom i norske hjem. Med sitt enkle og funksjonelle design passer denne serien inn den minimalistiske stilen og ikke minst den nordiske enkelheten vi ønsker å oppnå. Tina kombinerer slanke linjer og gode materialer som skaper et sofistikert og innbydende interiør som tåler tidens tann.

Tina har i tillegg innfelte grep på skuffer og dører som bygger inn til dets moderne og praktiske design uten overflødige elementer. Beslag på dører og skuffer er av høy kvalitet med soft-close som sikrer lydløs og dempet lukking.

I tillegg kan servantskapet fra Tina kombineres med Duxas integrerte porselensservant og flere forskjellige servantbatterier. Sett ditt eget preg på badet med en av våre servantbatterier Grace, Edge, eller Style som passer til Duxa porselensservant. Velg fargen klassisk krom på både servantbatteri, pop-up ventil, blandebatteri og andre detaljer sånn som håndkleholder, for å oppnå den nordiske enkelheten. Krom går aldri av moten, og passer godt til minimalistiske stilen.

Invester i elegante dusjdører

For å fortsette den rolige og stilfulle fargepalletten med innslag av krom, passer Duxa Elegant dusjdører perfekt. Duxa Elegant dusjdører er et klassisk produkt med forkrommede aluminiumsprofiler og magnetlister i front av dørene. Og som produktnavnet tilsier selv, så tilfører disse dusjdørene med sine slanke profiler et estetisk look til baderommet. Elegant dusjdører finnes i både rette og buende dører, alt etter hva du ønsker.

Er du interessert i hvordan dusjdørene spiller sammen med resten av baderomsmøblene? Utforsk hvilke muligheter du har, og tegn ditt drømmebad med vårt digitale innredningsverktøy Bygg ditt bad.


Bygg ditt Bad

Har du lyst å se mer av Duxas utvalg av dusjer, kan du lese mer på vår side om dusjløsninger eller prøv vårt innredningsverktøy Bygg ditt bad, hvor du kan se alle mulighetene i en realistisk baderomsinnredning.
Finn forhandler

Ønsker du å se våre dusjkabinetter og andre dusjløsninger i virkeligheten, kan du besøke din nærmeste Obs Bygg-butikk hvor du finner Duxas mange løsninger utstilt. Se også vårt dusjkabinett i 190 cm høyde.