Skap nytt liv på baderommet med en ny servant

Er det på tide å friske opp baderommet litt, men er det uoversiktlig å begynne helt på nytt? Da kan du begynne med å bytte servant. Det er et helt sentralt element på baderommet, og det er også det mest brukte området på badet. Når du bytter servant, kan du skape et nytt uttrykk uten større renovering.

Anna baderomsmøbler og høyskap i hvit kan kombineres med en toppmontert håndvask eller en innebygd porselensservant.

Mange stiler – se hvordan en servant fra Duxa passer

Når det gjelder servanter finnes det et hav av stiler – og like mange muligheter. Uansett om du foretrekker minimalistiske, moderne eller romantiske servanter, finner du garantert noe som faller i smak i Duxas sortiment. Ta en nærmere titt på vårt utvalg av servanter og plater.

En servant fra Duxa er ikke bare en servant, men en del av totalopplevelsen på baderommet. Med Bygg Ditt Bad kan du se hvordan de forskjellige servantene passer på baderommet.

Duxas hype håndvasker kan kombineres med mange forskjellige høye blandebatteri som kommer i flere farger.

Den praktiske pakkeløsningen med servant

Hvis du trenger mer enn bare en ny servant til baderommet, kan du også se på baderomsmøbler. Baderomsmøbelet, eller servantskapet, er ekstremt viktig på baderommet. Det har en nøkkelfunksjon for det rent estetiske, men også for det praktiske. Servantskap har en viktig praktisk funksjon, siden de både brukes til pleie- og skjønnhetsrutinene våre samt til oppbevaring av alt fra toalettartikler, barberingsutstyr, sminke og eventuell medisin. Noen bruker også servantskapet til å oppbevare håndklær og andre ting som krever ekstra plass.

Derfor er det behov for en løsning som passer til hjemmets stil, og som samtidig dekker familiens funksjonelle behov.

Hvis du foretrekker et stilrent og moderne uttrykk på baderommet, kan du finne inspirasjon i våre egne serier Ella, Anna og Sara. Alle tre serier inkluderer et kvalitetsmøbel der forskjellen primært ligger i designet. Alle seriene er fleksible og kan tilpasses med mange elementer, som en servant, speil og armatur, som kan byttes igjen etter behov. Hvis du velger denne fleksible løsningen, kan du på en enkel og oversiktlig måte dekke både praktiske og visuelle behov.

Finn en forhandler av servanter fra Duxa.

Baderomsmøbel av høy kvalitet til en fornuftig pris

moderne og vakker speil fra Duxa til dit bad

Våre møbelløsninger til baderommet er av høy kvalitet, og det er stort fokus på fleksibilitet og en god brukeropplevelse.

Dette gjelder alt fra montering av møbelet til soft-close-funksjonen på alle skap og skuffer, som gir en deilig kontrollert og avdempet lukking. Alle overflater er godt beskyttet og enkle å vedlikeholde og rengjøre. Seriene våre finnes også i små løsninger til mindre baderom, som gjestetoalett eller baderom på hytta. Du kan også kjøpe møblene i middels størrelse til mer vanlige baderom som trenger et friskt pust, eller til de store baderommene med en rekke muligheter.

Bli inspirert og les mer om baderomsmøblene.

Vi vil også hjelpe deg med å velge det rette dusjhjørnet for deg, og forteller om fordelene og mulighetene du får med dusjvegger, dusjdører eller et dusjkabinett. Du får 5 tips du må vite før du investerer i en dusjløsning.

DUXA Baderomsmøbler passer til

Edge servantbatteri kan settes sammen med de klassiske porselensservantene fra Duxa.

Blandebatteri

Hype toppmontert håndvask finnes i rund, oval og rektangulær utgave.

Vask

Lexie lysspeil er omkranset av LED-lys som gir god belysning på badet.

Speil