Kjøkkenkraner fra Duxa

Kjøkkenarmatur med høy tut til kjøkkenvask

Når det kommer til kjøkkenoppussing eller oppgradering, er kjøkkenvasker og blandebatterier til kjøkken blant de mest sentrale elementene. En godt utstyrt kjøkkenvask med et pålitelig blandebatteri bidrar til funksjonaliteten på kjøkkenet, og i tillegg kan det gi et nytt og forfriskende utseende. Enten du er i gang med å bygge et nytt kjøkken eller bare ønsker å bytte ut den eksisterende kjøkkenarmaturen, er det lurt å vurdere valget av kjøkkenbatteri for å møte dine behov og preferanser.

Hos Duxa har vi kjøkkenkraner med høy tut til kjøkken og vaskerom. Duxas kjøkkenbatterier har et moderne design med utførelse i krom. Med høy kran og sidestilt grep er disse praktiske til boligens travle rom. Se mer av Duxa Glanze og Ultra kjøkkenbatteri her.

Finn forhandler

Du kan ta ut til en av våre forhandlere og bli inspirert til din neste baderomsinnredning fra Duxa. Finn din nærmeste Duxabath forhandler her.
Oppgrader ditt kjøkken med en stilig og funksjonell kjøkkenkran

Enten du ønsker å gi kjøkkenet ditt en fullstendig makeover eller bare vil legge til noen små forbedringer, kan et nytt blandebatteri gi deg nettopp den oppdateringen du trenger. Utforsk vårt utvalg av kjøkkenbatterier i dag, og finn den perfekte kjøkkenarmaturen som passer til ditt kjøkken.

Kjøkkenvasker og blandebatterier handler ikke bare om funksjonalitet, men også om å skape et pent og inspirerende kjøkken som du vil ønske å tilbringe tid i. Ta deg derfor tid til å finne de rette produktene som sørger for at du vil nyte ditt nye kjøkken i mange år fremover.

Ultra kjøkkenbatteri – høyde: 35,4 cm

Duxa Ultra er et forkrommet kjøkkenbatteri med høy tut.Ultra kjøkkenbatteri er i forkrommet design og med høy tut. Blandebatteriet er enkelt å betjene med sitt en-hånds sidestilt grep og passer godt som kjøkkenvask. Kranen følger med fleksible tilkoblingsslanger, 3/8″ mutter og er lett å montere. Ultra kjøkkenbatteri passer godt til rom med praktiske gjøremål sånn som kjøkken og vaskerom, hvor det er bruk for plass ved vasken.

Glanze kjøkkenbatteri – høyde: 34,8 cm

Glanze kjøkkenbatteri i forkrommet utgave og stilrent design.Glanze blandebatteri til kjøkken i forkrommet utførelse og stilrent design. Duxa Glanze er en forkrommet kjøkkenkran med høy tut og runde former. Den har et avbalansert og stilrent design, som får det praktiske blandebatteri til å fremstå moderne og stilig sammen med resten av innredningen. Det følger fleksible slanger med, og Glanze kjøkkenbatteriet kan lett monteres av gjør-det-selv sjelen.

Rengjøring og montering av blandebatteri til kjøkken

Med et blandebatteri fra Duxa kan du enkelt montere det nye produktet ditt på kjøkkenet, badet eller vaskerommet – helt selv. Demonter ditt gamle blandebatteri og finn frem ditt nye Duxa kjøkkenbatteri. Deretter monterer du gjengebolten og setter inn de fleksible slangene. Tre slangene gjennom bordplaten eller kjøkkenvasken og skru fast gjengebolten. Koble de fleksible slangene til vinkelventilene og så er ditt nye kjøkkenbatteri klart til bruk.

For rengjøring er det lurt å oppbevare en mikrofiberklut lett tilgjengelig slik at du kan tørke av kjøkkenkranen etter bruk. Dermed unngår du at søl fester seg og vann setter flekker, slik at overflatene holder seg skinnende rene.

For en grundigere vask, anbefaler vi å bruke mildt rengjøringsmiddel og en myk klut. Vask kranen med såpe, skyll av såperester og tørk av med en tørr mikrofiberklut for en skinnende utseende. Husk å bruke rengjøringsmiddelet på kluten og ikke direkte på armaturen for å unngå skade på kranens overflate. Bor du en plass med hardt vann og har du vanskelig hvite og gule flekker på kranen, kan det være kalkavleiringer som har satt seg. Det finnes mange gode husholdningstips som skånsomt fjerner kalkrester uten å risse overflaten på armaturen.


Montering

På vår monteringsside finner du monteringsveiledning og monteringsvideoer til de fleste Duxa dusjkabinett.