Gjenskap Japandi-stilen med en fleksibel baderomsinnredning

Setter du pris på det enkle og minimalistiske, samtidig som det organiske og funksjonelle, så er kanskje den nye trenden Japandi baderomsinnredningen for deg.

Setter du pris på det enkle og minimalistiske, samtidig som det organiske og funksjonelle, så er kanskje den nye trenden Japandi baderomsinnredningen for deg.

Cube dusjvegger en det perfekte dusjhjørnet for deg som ønsker god plass og en moderne innredningen på badet.

Slik kan du bringe denne trenden inn på ditt baderom

Vi tilbringer mye tid på baderommet. Dermed er det lurt å innrede baderommet med baderomsmøbler som skaper ro og rom for velvære. Interiørstilen “Japandi” er funksjonell samtidig som den er stilig. I praksis betyr det minimalisme, ro og naturlige elementer. Et tips er å velge baderomsmøbler med rene detaljer, runde speil og lys. Organiske farger og materialer som eik passer også godt inn i baderomsinnredningen.

Kunsten i Japandi-stilen er
å velge enkelt og riktig

Både den nordiske og japanske interiørstilen setter pris på det enkle. Til tross for at de stammer fra hver sine verdenshjørner, så har skandinavisk og japansk design mye til felles. Fusjonen av japansk «zen» og skandinavisk «hygge», resulterer i design som understreker minimalisme, funksjonalitet, naturlige materialer og ikke minst, respekt for håndverk.

Koden til å innrede i Japandi-stil er å skape en god balanse i baderomsinnredningen med bruk av kontraster tatt med fra naturen. Det kan være kontrasten mellom de myke linjene i tre og den skarpe sorte fargen som ses i stein. Med denne interiørtrenden handler det derfor ikke om mengden av møbler, tilbehør og farger. Men derimot å mestre kunnskapen i å velge de enkelte og riktige valgene – dette gjelder også i innredningen av baderommet.