Inspirasjon til dusj

Har badet ditt behov for fornyelse og mangler du kanskje litt inspirasjon? De siste årene har vi sett at mange har byttet ut det klassiske dusjkabinettet med andre stilige løsninger. Mulighetene er mange og i dag kan du velge mellom et stort utvalg av dusjkabinetter, dusjdører, dusjvegger m.m. Vi har prøvd å samle noen forskjellige stiler, så du kan bli inspirert og kanskje bli klokere på hvilken stil som passer til din nye dusjløsning.

Den tidløse nordiske stilen

De klassiske lyse baderommene med kromdetaljer har over tiden blitt den stilen vi oftest ser på bad i Skandinavia – og det med god grunn. Men denne tidløse nordiske innredningen på badet sikrer du deg en holdbar løsning som holder seg moderne i mange år – selv om nye trender ser dagens lys.

Elegant dusjdører fra Duxa er et opplagt valg for deg som ønsker en tidløs nordisk stil. Med kromdetaljer passer dette dusjhjørnet til de fleste andre baderomsløsninger på markedet. Elegant dusjdører kommer i både buet og rett utgave. Trenger du dusjdører i andre størrelser kan du også se nærmere på dusjdørene Harmoni fra Duxa. I denne serien er det mulig å kjøpe individuelle dusjdører i forskjellige størrelser, slik at du kan sette sammen et dusjhjørne som passer akkurat ditt bad.

Hvis du ikke allerede har en hylle innmurt i veggen eller en annen form for oppbevaring av såper i dusjen din, kan det være lurt å sette inn en dusjkurv i dusjhjørnet. Duxa tilbyr flere forskjellige dusjhyller i kromfinish, inkludert dusjkurver som kan henge over dusjdøren eller på blandebatteriet.

Tips!
Ønsker du å fremheve det skandinaviske preget på badet, kan du kjøpe matchende blå, hvite eller beige håndklær. Disse fargene vil alltid være moderne og passe godt til den rene og enkle stilen.

Den fargerike løsningen

En av nåtidens største trender er å være modig i interiøret og å våge å bruke farger – også når det kommer til innredningen av badet. Det kan imidlertid være en utfordring i praksis, f.eks. når det gjelder å finne riktig dusjløsning. Vi anbefaler at du innreder smart i dette tilfellet. Det kan du gjøre ved å velge en dusjløsning i nøytralt design, slik som Elegant dusjdører i sort, som passer til mange forskjellige farger. Videre bør du til dusjhjørnet velge fliser i en farge som kan kombineres med flere andre farger. På denne måten gir du deg selv fleksibiliteten til å kunne endre utseendet på badet ved å ganske enkelt å male veggen og eventuelt taket – og går du lei av den valgte veggfargen etter et år slipper du å investere i en ny dusjløsning.

Sorte detaljer fungerer ofte godt med fargerike valg fordi de hverken tar blikkfanget eller konkurrerer med andre farger. Hos Duxa finner du både dusjdører og dusjkabinetter i sort, som du også kan matche med Duxas Deluxe blandebatteri med takdusj, samt Duxas ulike sorte trådkurver til dusjen.

Den moderne industrielle looken

Kanskje har du også forelsket deg i det industrielle utseendet? Det har i hvert fall vi. Vi må innrømme at vi trodde det industrielle dusjkabinettet med ruter ville være en forbigående trend. Men der tok vi feil, for denne industrielle looken har vist seg å være en populær løsning på badet som har etablert seg som en klassisk tilbakevendende stil som holder over tid. Hos Duxa finner du Cube dusjvegger i sort og hvit. Dusjveggenes glass er delt inn i ruter som gir veggene det industrielle uttrykket. Cube er en romslig dusjløsning hvor størrelsen kan justeres etter behov. Det er også mulig å snu dusjløsningen, avhengig av om du ønsker et venstre- eller høyrevendt dusjhjørne.

Den industrielle looken på badet er ikke kun populær. Velger du denne stilen, vitner det også om et motebevisst og sikkert valg for ditt bad.

Den praktiske løsningen til familien eller hytten

Et dusjkabinett er en velkjent og klassisk løsning for badeseksjonen som for mange er den beste løsningen. Dette kan både være deg som ønsker en praktisk og god dusjløsning til hytta eller barnefamilien som ønsker en god, slitesterk og praktisk løsning. Duxa har i mange år spesialisert seg på dusjkabinetter og du finner derfor et solid utvalg av dusjkabinetter i vårt produktsortiment – det finnes med andre ord en dusjløsning for ethvert behov.

Ovenfor ser du et bilde av Family dusjkabinett. Dette dusjkabinettet er spesielt bra for barnefamilier på grunn av sitt høye bunnkar. Er dere som familie lei av diverse baljer og barnebadekar på badet, kan dere enkelt bytte ut disse med bunnkaret i Family dusjkabinett, som egner seg godt som badekar for de mindre barna. Et høy bunnkar er også praktisk når barna blir litt større eller familien er preget av en travel hverdag, hvor vannsprut holdes inne i dusjkabinettet så det ikke etterlates vann over hele badegulvet.

Vi vil også hjelpe deg med å velge det rette dusjhjørnet for deg, og forteller om fordelene og mulighetene du får med dusjvegger, dusjdører eller et dusjkabinett. Du får 5 tips du må vite før du investerer i en dusjløsning.


Bygg ditt Bad

Har du lyst å se mer av Duxas utvalg av dusjer, kan du lese mer på vår side om dusjløsninger eller prøv vårt innredningsverktøy Bygg ditt bad, hvor du kan se alle mulighetene i en realistisk baderomsinnredning.
Finn forhandler

Ønsker du å se våre dusjkabinetter og andre dusjløsninger i virkeligheten, kan du besøke din nærmeste Obs Bygg-butikk hvor du finner Duxas mange løsninger utstilt.