Smarte tips for innredning av små bad

Slik kan du fornye baderommet med baderomsinnredning når du har begrenset med plass

Det er mange måter å skape et deilig og funksjonelt baderom på uten at det virker lite og trangt. Baderomsinnredning er nøkkelordet når du skal lage et fint og behagelig baderom for deg og familien din.

Baderommet er et av hjemmets viktigste rom, siden vi bruker mye tid der. Og det er også ofte her en god dag starter. Det skal være både funksjonelt, praktisk og godt å være på baderommet, men hvordan oppnår man det når man ikke har mye plass å utfolde seg på?

Vi har samlet tre gode råd til hvordan du kan få mer ut av baderomsinnredningen på mindre bad.

Tre smarte tips til innredning av små baderom:

  1. Velg en god baderomsinnredning for å unngå rot
  2. Skap plass med en dusjvegg eller dusjdør
  3. Velg en vegghengt løsning

La oss ta en nærmere titt på disse interiørtipsene!

Hvit baderomsinnredning med skuffer, speilskap og dusj fra Duxa.
Velg for eksempel et speilskap som vårt IDA speilskap med oppbevaring.

Mange ting i et lite rom fører til «støy». Derfor bør du gjemme bort rotet. Velg for eksempel et speilskap som vårt IDA speilskap med oppbevaring. Da har du tingene dine innen rekkevidde, samtidig som rotet gjemmes. Med flere varianter og størrelser helt ned til 600x600x160 mm er IDA speilskap med belysning og stikkontakt plassert i selve skapet den perfekte løsningen til små rom.


En velfungerende løsning ved dusjområdet kan være våre Harmoni dusjdører.

Sørg for å ha så mye gulvplass som mulig. En velfungerende løsning ved dusjområdet kan være våre Harmoni dusjdører som kan svinges inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. På den måten utnytter du det lille arealet best mulig med en foldedør.

Velg vegghengte løsninger for å spare plass på baderommet.

Velg vegghengte løsninger

Når det er begrenset med bordplass, kan det være lurt å velge vegghengte løsninger til praktiske ting, for eksempel tannbørstekrus eller såpeholder. Da bruker du ikke plassen ved vasken, slik at den blir enklere å rengjøre. Du finner Duxas tilbehør i Coops butikker Obs Bygg og Coop Byggmix.

Bonustips til baderommet

Vi har et ekstra tips. Det er at du kan designe ditt eget bad her på nettstedet vårt. Da kan du prøve mange forskjellige produkter for å se hvordan de passer til deg, familien din og de behovene dere har. Du får også en oversikt over inventaret. Den kan du lagre eller dele med partneren din, eller skrive den ut og ta med til Obs Bygg eller Coop Byggmix for å kjøpe varene.

Med konfiguratoren vår kan du enkelt sette sammen ditt bad. Prøv Bygg Ditt Bad, og se mulighetene du får med de mange produktene fra Duxa. Bygg Ditt Bad er gratis og hjelper deg med baderomsinnredningen. Les også om baderomsmøbler.

Et utvalg av Duxa produkter

Servantbatteriene fra Duxa kommer i flere farger og utgaver.

Blandebatteri

Hype rektangulær håndvask har en glatt og ren overflate med myke hjørner.

Vask

Baderomsspeil med lys fra Duxa kommer i flere størrelser og varianter.

Speil