Slik skaper du et baderom med ekte hotellstemning

Vi har alle behov for å drømme oss vekk i ny og ne. Her gir vi deg noen gode tips til hvordan du kan skape en behagelig og luksuriøs stemning baderommet, så du kan drømme deg bort til storbyens luksuriøse hoteller.

Det skal ikke mye til for å skape en luksuriøs stemning på baderommet. Her gir vi deg noen gode råd og ideer til hvordan enkelt og lett kan forvandle hverdagens travleste rom til et baderom som er innbydende for både deg og dine gjester.

Du bestemmer helt selv hvor mange ressurser du vil bruke og om du ønsker å renovere baderommet, skifte baderomsmøbler eller bare ønsker noen gode råd til styling. Uansett hva du heller mot, har vi her forsøkt å gi deg inspirasjon til å skape en behagelig hotellatmosfære på baderommet.

Her ser du en sort baderomsinnredning fra Duxa med Ella baderomsmøbel og høyskap og Ima lysspeil.

Gjenskap atmosfæren på hotellets bad

Et viktig poeng for deg som ønsker å gjenskape det luksuriøse badet fra hotellet i ditt eget hjem, er at du ikke trenger å gjenskape badet 1:1. Det kan bli en kostbar affære hvis du må investere i de dyre marmorflisene eller håndvasken som vi ofte finner på luksushoteller. Poenget er tvert imot at du kan gjenskape en stemning og trekke inn akkurat de elementene som skaper et gjennomført uttrykk på badet.

Skap en råd tråd i baderomsinnredningen

Uansett ambisjonsnivå er nøkkelen til en fullført look på badet å tenke i materialsammensetningen. Mange ulike materialer og farger kan fort gi badet et rotete uttrykk – selv om badet er ryddig og rent. Velg derfor noen farger og materialer som du synes er pene og la dem spille de bærende elementene på badet.

Her har vi laget et eksempel på hvordan du velger ut enkelte farger og materialer til gjestetoalettet eller et mindre bad. Utgangspunktet er produkter fra Duxa, som er en god løsning for den prisbevisste forbrukeren som har mot til å montere baderomsinnredningen sin.

Som vist på bildet over, er utgangspunktet den vakre kombinasjonen av sort, grønn og messing, som uten tvil skaper et luksuriøst og innbydende uttrykk på badet. I baderomsinnredningen vist på bildene finner du derfor svarte baderomsmøbler, grønne baderomsfliser i fiskebeinsmønster og blandebatteri i messing til toppmontert servant, som de bærende elementer i innredningen. Har du begrenset plass på badet kan det være lurt å bryte den mørke innredningen med hvite baderomsfliser akkurat slik det gjøres i denne innredningen. De hvite flisene lar lyset fra vinduet reflektere ut på badet.