Lyst til å friske opp badet til en rimelig pris hvor du slipper å borre hull i veggen?

Har du et ønske om å friske opp baderommet, men har hverken tid, budsjettet eller ideer? Høstferien er en god anledning til å sette av litt tid til baderommet. Et rom som er en viktig del av en travel hverdag. Det er der vi kan få følelsen av litt velvære. Med noen små, enkle grep kan baderommet få en helt annen personlighet og touch – uten å måtte å skru hull i veggen eller ruinere lommeboken. Det er smart hvis du for eksempel bor i en leiebolig eller leilighet. Det skal ikke så mye til.

Forny badet ditt rimelig og uten å borre hull. For en komplett oppgradering, se våre dusjkabinetter her.

Har du et ønske om å friske opp baderommet, men har hverken tid, budsjettet eller ideer? Høstferien er en god anledning til å sette av litt tid til baderommet. Et rom som er en viktig del av en travel hverdag. Det er der vi kan få følelsen av litt velvære. Med noen små, enkle grep kan baderommet få en helt annen personlighet og touch – uten å måtte å skru hull i veggen eller ruinere lommeboken. Det er smart hvis du for eksempel bor i en leiebolig eller leilighet.
Det skal ikke så mye til.

Fokuser på tilbehør og detaljer

Tilbehør er alle detaljer som tilføres til et baderom, og som har større effekt enn vi kanskje tror. Det er mye potensiale i å tenke på hvilke baderomstilbehør vi innreder baderommet med. Det kan være alt fra toalettsete og toalettpapirholder, til hvilken farge du har på håndklærne.

For et helhetlig og gjennomført uttrykk på baderommet anbefaler vi å velge en felles fargetone på tilbehøret. Det kan være favorittfargen din, eller en farge som passer til sesongen.

Gull servantbatteri og sort møbel til badet

Jordtoner til høsten

Det er alltid en god følelse å endre baderomsfølelsen etter sesong. Nå som høsten står for fullt kan det være lekkert å innrede tilbehør og baderomsdetaljer i jordfargene du liker. Det kan eksempelvis være å innrede baderommet med håndklær, duftlys og såpedispenser i samme jordtone. Jordtoner er alle fargene vi assosierer med naturen, som beveger seg fra kjølige grånyanser til varmere beigetoner. Varme jordtoner forbindes med høstfargene vi ser på trær og omgivelsene ute. Det handler derfor om å bringe naturen inn på baderommet.

En enkel detalj er å sette inn noen kvister fra skogen med de høstfargene du foretrekker! La deg inspirere av høstens farger og få noen råd til hvordan bringe naturen inn på baderommet i vår blogg her.

For en ekstra gjennomført look kan dusjproduktene dine matche i samme jordfarge. Med Duxa sin dusjkurv i sort matt vil baderomsproduktene i en mørk grønn eller brun jordfarge være spesielt stilig. Dusjkurven krever ingen skruoppheng – den kan enkelt henges over dusjveggen.

Med høsten blir også lyset mørkere og kvelden lenger. Da er det viktig å gi baderommet noen behagelige lyskilder i form av levende lys eller et lysspeil som kan dimmes. Med Ima lysspeil kan du dimme lyset til en varm tone som skaper den rette høststemningen. Levende duftlys gir også en helt egen atmosfære på baderommet.

Stearinlys og dekorasjon

Gulvstående produkter

Er du redd for borre hull i veggen på baderommet eller har du ikke tillatelse fra utleieren din?

Da finnes det fremdeles noen smarte løsninger som kan bidra til at ditt baderom får en ny stil. En enkel og billig måte å friske opp badet er å fokusere på gulvstående baderomsprodukter. Duxa har et stort utvalg av praktiske og stilige innredningsprodukter, hvor du ikke behøver å borre hull i veggen.

Å sette inn en bambusstige til å henge håndklær på, kan bli et stilig og praktisk håndklestativ. Med et gjennomført fargetema på håndklærne vil det både se ryddig og pent ut når håndklærne henger over håndkleholderen. Det krever ingen skruer og vil fungere som en håndkletørker.

I tillegg kan gulvstående toalettrullholder, håndkleholder, toalettbørste og søppelbøtte i matchende farge skape nytt liv på baderommet. Her er matt sort en tidløs klassiker. For å fullføre den sorte stilen kan pop-up ventilen i vasken enkelt byttes ut med Duxa sin i sort matt. Det kan også være en ide å skifte ut blandebatteriet i matchende farge eller bytte ut toalettsetet. Hva med et sort toalettsete med soft close-funksjon som gir en ekstra følelse av velvære? Toalettsetet kan kjøpes separat og kan tilpasses til ditt opprinnelige toalett.

Du kan alltid se vårt utvalg av gulvstående produkter i din nærmeste Duxa forhandler.

Se også mer om dusjkabinetter.

Gulvstående produkter til badet

Få inspirasjon og se et utvalg av Duxa produkter her

Rektangulært speil med lys til baderom fra Duxabath.no

Speil

Porselensvaskene fra Duxa kan settes med Ella, Sara og Anna møbelseriene fra Duxa.

Vask

Servantbatteri til bad og toppmonterte håndvasker finner du hos Duxa.

Blandebatteri