Gull servantbatteri og sort møbel til badet

Lyst til å friske opp badet til en rimelig pris hvor du slipper å borre hull i veggen?

Har du et ønske om å friske opp baderommet, men har hverken tid, budsjettet eller ideer? Høsten er en god anledning til å sette av litt tid til baderommet. Et rom som er en viktig del av en travel hverdag. Det er der vi kan få følelsen av litt velvære. Med noen små, enkle grep kan baderommet få en helt annen personlighet og touch – uten å måtte å skru hull i veggen eller ruinere lommeboken. Det er smart hvis du for eksempel bor i en leiebolig eller leilighet. Det skal ikke så mye til.

Har du et ønske om å friske opp baderommet, men har hverken tid, budsjettet eller ideer? Høstferien er en god anledning til å sette av litt tid til baderommet. Et rom som er en viktig del av en travel hverdag. Det er der vi kan få følelsen av litt velvære. Med noen små, enkle grep kan baderommet få en helt annen personlighet og touch – uten å måtte å skru hull i veggen eller ruinere lommeboken. Det er smart hvis du for eksempel bor i en leiebolig eller leilighet.
Det skal ikke så mye til.

Gull servantbatteri og sort møbel til badet
Stearinlys og dekorasjon

Forny badet ditt rimelig og uten å borre hull. For en komplett oppgradering, se våre dusjkabinetter her.

Fokuser på tilbehør og detaljer

Tilbehør er alle detaljer som tilføres til et baderom, og som har større effekt enn vi kanskje tror. Det er mye potensiale i å tenke på hvilke baderomstilbehør vi innreder baderommet med. Det kan være alt fra toalettsete og toalettpapirholder, til hvilken farge du har på håndklærne.

For et helhetlig og gjennomført uttrykk på baderommet anbefaler vi å velge en felles fargetone på tilbehøret. Det kan være favorittfargen din, eller en farge som passer til sesongen. Ikke glem å legge til ditt personlige preg på baderommet. Velg farger og detaljer som reflekterer din egen stil og smak. Ditt baderom bør være et sted der du føler deg komfortabel og avslappet, så gjør det til ditt eget personlige fristed.

Ikke begrens deg til bare baderomsinnredning og tilbehør. Du kan også vurdere å oppgradere dusjopplevelsen din. Se etter dusjprodukter som passer til din valgte fargetone, eller velg dusjkabinetter som gir en moderne og stilfull touch til baderommet ditt. Dette er en flott måte å gi badet ditt en total makeover uten å måtte bore hull i veggene.

Stearinlys og dekorasjon

Jordtoner til høsten

Det er alltid en god følelse å endre baderomsfølelsen etter sesong. Nå som høsten står for fullt kan det være lekkert å innrede tilbehør og baderomsdetaljer i jordfargene du liker. Det kan eksempelvis være å innrede baderommet med håndklær, duftlys og såpedispenser i samme jordtone. Jordtoner er alle fargene vi assosierer med naturen, som beveger seg fra kjølige grånyanser til varmere beigetoner. Varme jordtoner forbindes med høstfargene vi ser på trær og omgivelsene ute. Det handler derfor om å bringe naturen inn på baderommet.

En enkel detalj er å sette inn noen kvister fra skogen med de høstfargene du foretrekker! La deg inspirere av høstens farger og få noen råd til hvordan bringe naturen inn på baderommet i vår blogg her. Her kan du også pynte med skjell, fine steiner og andre ting du har funnet på stranda eller på reiser, som både pynter og bringer fram gode minner. Du kan også vurdere å plassere noen grønne planter eller blomster i baderommet for å bringe naturen innendørs.

For en ekstra gjennomført look kan dusjproduktene dine matche i samme jordfarge. Med Duxa sin dusjkurv i sort matt vil baderomsproduktene i en mørk grønn eller brun jordfarge være spesielt stilig. Dusjkurven krever ingen skruoppheng – den kan enkelt henges over dusjveggen.

Med høsten blir også lyset mørkere og kvelden lenger. Da er det viktig å gi baderommet noen behagelige lyskilder i form av levende lys eller et lysspeil som kan dimmes. Med Ima lysspeil kan du dimme lyset til en varm tone som skaper den rette høststemningen. Levende duftlys gir også en helt egen atmosfære på baderommet. Lys på baderommet er viktig for hele opplevelsen, året rundt. Les mer om lys på badet her.

Gulvstående produkter

Gulvstående produkter

Er du redd for borre hull i veggen på baderommet eller har du ikke tillatelse fra utleieren din?

Da finnes det fremdeles noen smarte løsninger som kan bidra til at ditt baderom får en ny stil. En enkel og billig måte å friske opp badet er å fokusere på gulvstående baderomsprodukter. Duxa har et stort utvalg av praktiske og stilige innredningsprodukter, hvor du ikke behøver å borre hull i veggen.

Hvis du har ekstra plass på baderommet, kan du vurdere å legge til et skap eller en hylleenhet over døren. Dette gir deg ekstra lagringsplass uten å måtte borre i veggene, og du kan bruke den til å organisere toalettpapir, håndklær eller toalettartikler.

Å sette inn en bambusstige til å henge håndklær på, kan bli et stilig og praktisk håndklestativ. Med et gjennomført fargetema på håndklærne vil det både se ryddig og pent ut når håndklærne henger over håndkleholderen. Det krever ingen skruer og vil fungere som en håndkletørker. I dusjområdet kan du bruke dusjhjørnehyller som en erstatning for hylleplass. Disse kan enkelt monteres uten å måtte borre i veggene og gir deg et praktisk sted å lagre dusjprodukter.

I tillegg kan gulvstående toalettrullholder, håndkleholder, toalettbørste og søppelbøtte i matchende farge skape nytt liv på baderommet. Her er matt sort en tidløs klassiker. For å fullføre den sorte stilen kan pop-up ventilen i vasken enkelt byttes ut med Duxa sin i sort matt. Det kan også være en ide å skifte ut blandebatteriet i matchende farge eller bytte ut toalettsetet. Hva med et sort toalettsete med soft close-funksjon som gir en ekstra følelse av velvære? Toalettsetet kan kjøpes separat og kan tilpasses til ditt opprinnelige toalett.

Magnetiske baderomsprodukter som magnetiske speil, hyller eller tannbørsteholdere kan enkelt festes til metallflater uten behov for borring. Dette er en flott måte å utnytte potensielle magnetiske overflater i baderommet.

Du kan alltid se vårt utvalg av gulvstående produkter i din nærmeste Duxa forhandler.

Her er 10 tips til til hvordan du kan friske opp badet:
  1. Maling: En enkel måte å friske opp badet på er å male veggene. Velg maling som er egnet for baderom og en farge som gir rommet et lyst og rent utseende. Badetrender akkurat nå er naturlige farger som går vekk fra det nøytrale grå og hvite. Her er fargene ferskenrosa, olivengrønn og havblå noen av trendene. Disse fargene passer også svært godt til både hvitt og tre, samt metall og stein da det er naturfarger. Du trenger ikke å male hele badet! Hva med å male en vegg eller få inn noe tilbehør, for eksempel håndklær eller pyntegjenstander med naturfarger? Det vil være med på å gi rommet farge uten de store endringene.
  2. Bytt ut tilbehør: Oppdater håndklær, dusjforheng, toalettsete og andre tilbehør for å gi badet ditt en ny stil. Dette kan ha stor innvirkning uten å kreve mye tid eller penger. I år er det tydelig at trendene peker på at man skal finne sin stil og gjøre badet til sitt bad. Det kan være alt fra et statement tilbehør, noen freshe farger på håndklær eller hva med et nytt baderomsteppe hvis du har plass? Andre ting kan også være fine kurver til baderomsprodukter dine, eller hva med en dusjkurv til dusjen? Selv toalettsetet kan være et statement, for eksempel Lindesnes toalettsete som kommer i svart farge!
  3. Fliselim og fugemasse: Hvis flisene ser slitne ut, kan du vurdere å erstatte flislimet og oppdatere fugemassen mellom flisene. Dette kan gi en friskere look uten å bytte ut hele flisene.
  4. Belysning: Oppgrader belysningen i badet for å skape en mer behagelig atmosfære. Bytt ut gamle lamper med moderne, energieffektive alternativer.
  5. Speil: Bytt ut eller ram inn speilet over vasken for å gi rommet et løft. Et nytt speil kan endre utseendet til badet betydelig. Du kan også kombinere lys og speil med et lysspeil som har innebygd lys. Det fine runde Ima Lysspeil kommer i flere størrelser. Ønsker du et firkantet speil, så er Lexie den helt riktige. Alle våre lysspeil har touchfunksjon og kan selvfølgelig dimmes.
  6. Overflatebehandlinger: Legg til dekorative elementer som kan endre utseendet på badet. Dette kan inkludere enkle hylleknotter, kroker eller små hyller.
  7. Reparasjoner og rengjøring: Gjør nødvendige reparasjoner, som å tette lekkasjer, reparere skadede fliser eller fikse dryppende kraner. En god rengjøring kan også gjøre underverker for hvordan badet ser ut. Les vår guide til hvordan du rengjør badet på best mulig måte her.
  8. Epoxy-maling for fliser: Hvis flisene virkelig trenger en oppdatering, kan du vurdere epoxy-maling for flisene. Dette kan gi flisene en ny farge og en friskere overflate.
  9. Selvklebende tapet: Noen typer selvklebende tapet er fuktbestandige og kan brukes på badet. Dette kan være en enkel måte å legge til mønster eller farge på veggene.
  10. Minimalistisk oppdatering: Fokuser på å rydde og organisere badet. Fjern unødvendige elementer og hold det ryddig for å gi rommet en mer åpen og oppdatert følelse. Les mer om å holde badet ryddig her.Lag din personlige spa-opplevelse! Ved å fokusere på tilbehør og detaljer, kan du virkelig skape en atmosfære av luksus og komfort på baderommet ditt. Sett fram noen myke håndklær og dekorative kurver for oppbevaring av toalettsaker. Du kan til og med vurdere å inkludere noen av dine favoritt duftlys eller oljer for å forvandle badet til din egen personlige spa-oase.

Les også mer om dusjkabinetter. Å endre dusjen vil gi en totalrenoveringsfølelse for hele badet. Dette er dusjens år og det er mye oppmerksomhet på både rutiner i dusjen og hvordan du kan transformere din dusj til et hjemmespa. Les og bli mer inspirert av dusj her.