Inspirasjon

  • Ella baderomsmøbel i hvit utseende og kvadrat servant med forkrommet håndtak og kran

Ella the elegant

Den fleksible løsning til ditt baderom

Duxa sin fleksible serie av baderomsmøbler kommer i tre flotte og stilrene design og består av: Anna, Sara og Ella som gir deg et utall av muligheter til å innrede ditt baderom, slik at det passer akkurat deg. Ella har skuffene gjemt i skrogsiden, noe som gir en flott look til ditt baderom. Husk håndtak i enten krom eller sort matt til både skuffer og høyskap. (kjøpes separat).

Felles for dem alle er at du enkelt og lett kan kombinere møblene med den vasken og det blandebatteriet som du liker best. Ved å kombinere Ella med Helle topplate har du et utvalg av fem forskjellige servanter i serien Hype. Du kan også velge en integrert servant i porselen men uansett hva du velger passer våre kraner i krom og svart perfekt.

Alle møblene er enkle å montere takket være en monterings-skinne som skrues på veggen og det justerbare opphengsystemet i skapet.

På samme måte har skuffene justeringsmuligheter for perfekt resultat. De kan enkelt tas inn og ut av møblene ved behov, for eksempel ved montering og rengjøring. Alle skuffer og dører har soft-close, som sørger for lydløs lukking. Duxa sine baderomsmøbler byr på mye oppbevaringsplass til alle dine favoritt ting på badet og høyskapet er ideelt til dine yndlings håndklær.

Høyskapet har forborret hull i sidene innvendig slik at man enkelt kan justere glasshyllene der man ønsker disse. I tillegg er det en fast hylle midt i skapet som sørger for stabilitet. Skapet er vendbart, dvs at man kan velge hvilken vei dørbladet skal åpnes, enten høyre- eller venstrevendt.

Duxa baderomsmøbler er bygget i fuktbestandige materialer, som er utviklet for å motstå langvarig eksponering for kondens. Samtidig har de en overflate som er lett å rengjøre. Beslag til dører og skuffer er av høy kvalitet og kommer fra tyske produsenter.

Blandebatteri i forkrommet utgave fra Duxa
Ella skuff i fargen svart
Ella i svart udseende med hvit vask og forkrommet håndtak

Hele Ella serien