Blandebatteri

Blandebatteri i svart tegning fra Duxa
Sort Grace servantbatteri fra Duxa. Grace kran kommer også i metallic, gull og krom og finnes i høy og lav utgave

Duxa har høye og lave blandebatterier til badet i både klassiske og moderne utførelser og farger som sort, krom og gull.

Ewa blandebatteri fra Duxa kommer både i sort og krom utgave

Stilrene dusjbatteri og takdusjsett med ulike funksjoner og design for en komplett baderomsinnredning.

Ultra kjøkkenbatteri i krom utgave er en praktisk løsning til ditt baderom eller vaskerom

Glanze og Ultra blandebatteri har høy kran som er praktisk til din kjøkkenvask og på vaskerommet.

Det er ikke mye som skal til for å gi badet en ny look med en fleksibel baderomsinnredning fra Duxa

Skal du bygge nytt bad, vil en av vurderingene til baderomsinnredningen være hvilket nytt blandebatteri du trenger til baderomsmøbelet eller dusjen på ditt nye baderom. Skal du renovere baderommet, kan det være en god ide å skifte ut det gamle blandebatteriet med et nytt ett. Eksempelvis kan du skifte ut det gamle dusjsettet med en ny takdusj for mer luksus i hverdagen. En ny look på baderommet kan også fås ved å utskifte kran og pop-up ventil til en ny og matchende farge. Det vil utgjøre en stor forskjell i både innredningen og praktisk sett. Når du skal skaffe et nytt blandebatteri, bør du undersøke hva du teknisk sett har mulighet til å installere, samt hvilke funksjoner og utseende du foretrekker.

Blandebatteri til kranen på baderomsmøbelet og takdusjsettet

Duxa tilbyr en rekke blandebatterier i forskjellige stiler som oppfyller ulike faktorer. Hos Duxa hjelper vi deg å velge riktig blandebatteri til servantskapet på badet, til dusjen, på vaskerommet og kjøkkenet. Vi tilbyr blandebatterier og kraner i flere ulike farger som sort matt, gull, krom og metallic. Se blant annet Duxa sin Grace kran.

Blandebatteri til kranen på baderomsmøbelet og takdusjsettet

Duxa tilbyr en rekke blandebatterier i forskjellige stiler som oppfyller ulike faktorer. Hos Duxa hjelper vi deg å velge riktig blandebatteri til servantskapet på badet, til dusjen, på vaskerommet og kjøkkenet. Vi tilbyr blandebatterier og kraner i flere ulike farger som sort matt, gull, krom og metallic. Se blant annet Duxa sin Grace kran.

    Velg det riktige blandebatteriet

Velg blandebatteri etter preferanse

Når du skal renovere eller bygge nytt bad, er det mange avgjørelser som skal tas. Ett av de er også valg av blandebatterier – både til dusjen og din håndvask. Hos Duxa har vi derfor et bredt utvalg av blandebatterier i høy kvalitet, så du kan finne ett som passer ditt baderom i forhold til funksjonalitet, stil og utseende.

Svart Grace blandebatteri og Duxa sort pop-up ventil til porselensservant

    Uansett om blandebatteriet brukes i dusj eller om du leter etter en kran til håndvasken, er høyde og form viktig å vurdere

Kraner og blandebatteri til alle rom

Skal du installere et servantbatteri til servantskapet på baderommet, er det første steget å finne ut om du har behov for et blandebatteri med høy eller lav kran. Alle baderomsmøblene fra Duxa kan kombineres med enten en innebygd porselensservant eller en toppmontert håndvask. Duxas innebygde porselensservant er en klassisk baderomsvask. Med en integrert porselensservant, vil et lavt blandebatteri passe best. Duxa Style servantbatteri er et lite og kompakt blandebatteri som passer små og mellomstore vasker. Duxa Edge og Grace blandebatteri i lav utgave fås i både krom og sort matt utførelse. Til Duxas porselensservant passer Duxa Pop-up ventiler som finnes i samme nyanser som passer til Duxas lave kraner. Har du en toppmontert håndvask, skal du velge et blandebatteri med høy tut. Både Duxa Edge blandebatteri og Grace servantbatteri finnes i høy utgave. Begge kranene har et stilig design, men er forskjellig i form ettersom Edge servantarmatur er i et firkantet design og Grace blandebatteri har et mer rundt design.

Til andre møbler og større vasker sånn som på kjøkkenet eller vaskerommet, vil det være praktisk å velge et blandebatteri med høy tut. Duxa Glanze og Ultra kjøkkenbatteri har et stilrent design som passer inn i ethvert kjøkken eller vaskerom, hvor det praktiske vektlegges i en travel hverdag. Les mer om våre kjøkkenkraner her.

Blandebatteri til dusj og takdusjsett

Er du på utkikk etter et blandebatteri til dusj, bør du begynne med å undersøke hva du rent teknisk trenger. De fleste av Duxas dusjkabinetter har dusjgarnityr inkludert, så du dermed kun skal velge et dusjbatteri. Duxas dusjkabinetter kan kombineres med dusjbatteriene Ewa og Linn. Skal du derimot installere et nytt dusjhjørne, dusjvegger eller dusjdører, vil du trenge et komplett dusjsett. Duxa Deluxe takdusjsett inkluderer en takdusj, hånddusj og blandebatteri, og kommer i krom og sort matt utførelse.

    Stil og utseende av kran, dusjbatteri og takdusjsett er viktige aspekter for innredning av et smart baderom

Smart og stilrent design

Duxa har flere blandebatterier i et smart og stilrent design. Det gir deg muligheten til å finne ett servantbatteri til ditt baderom som nettopp oppfyller dine krav og behov, også utseendemessig. Duxa Grace servantbatteri har avrundede former, et moderne design og kommer i flere nyanser og høyder. Derimot har Duxa Edge mer kantete former og finnes i både høy og lav utgave.

Praktiske kraner

Alle Duxas servantbatterier er ett-greps kraner, som gir dem et enkelt og moderne uttrykk. Tidsmessig, bruker vi mye tid på kjøkkenet i en travel hverdag. Da er det lurt å velge et smart design som gjør hverdagen litt enklere. Våre kjøkkenkraner har et sidestilt grep for lett og praktisk betjening, som gjør dem enkle å bruke på både kjøkken og vaskerom.

Match tilbehøret med kranen

I tillegg, har Duxa matchende tilbehør. Velger du for eksempel et lavt svart servantbatteri fra Duxa til din porselensservant, har Duxa pop-up ventiler til avløp i samme utførelse og nyanse. Velger du derimot en toppmontert vask kan du velge en Hype pop-up ventil som matcher fargen på din nye håndvask. Det gir deg friheten til å velge akkurat den fargen på kranen som du selv ønsker. Match ditt servantbatteri med dusjsett, pop-up ventiler og de andre detaljene sånn som håndtak på baderomsmøblene for en gjennomført baderomsinnredning.

Blandebatteri Håndvask i sort servant fra Duxa
Blandebatteri Edge sort blandebatteri fra Duxa med sort håndvask og svart servantskap

    Duxas fleksible baderomsløsning er opplagt til gjør-det-selv sjelen som selv ønsker å planlegge og montere sitt baderom, samt innredningen av badet

Duxas fleksible løsning betyr nettopp at du selv kan sette sammen baderomsmøbler, vask, servantbatteri og blandebatteri til dusjen etter eget ønske. Vi gir deg fleksibiliteten til å velge og designe din baderomsinnredning. Duxas produkter er alle kompatible med hverandre. Med Duxas innredningsverktøy kan du enkelt få oversikt over Duxas badeprodukter og fleksibiliteten. Prøv Bygg Ditt Bad innredningsverktøy gratis, og finn nettopp kombinasjonen av servantbatteri, servant og vasker du liker. Her kan du også finne matchende dusjbatterier og dusjløsninger for et bedre overblikk over en komplett baderomsløsning.

Duxa sine blandebatteri til servant og dusj er Sintef sertifisert. Er du interessert i å vite de spesifikke målene på Duxa blandebatterier, kan du finne målene på monteringsveiledning som er tilgjengelig på produktsidene på vår hjemmeside. Her finner du også monteringsvideoer til montering og samling av dusj.
Ønsker du et samlet overblikk over Duxas sortiment av baderomsinnredning, kan du se Duxas inspirasjonsside med idéfylte blogger, som gir deg inspirasjon til ditt neste baderomsprosjekt, enten det er renovering av bad, nytt baderom eller bare bytte av baderomsinnredning.  Bla deg gjennom våre blogger med baderom inspirasjon og vaskerom inspirasjon. På denne nettsiden finner du også Duxas nye produktkatalog med god oversikt og produkter til badet, for eksempel vårt speil med lys.

Duxa blandebatteri – kran til servant eller blandebatteri og takdusjsett til dusj

Grace servantbatteri – moderne og organisk design

Duxa Grace servantbatteri er et slankt og stilig armatur med runde former og kommer i både høy og lav utgave. Den lave modellen er beregnet for flate vasker sånn som innbygde porselensservanter, hvorimot den høye modellen er perfekt til toppmonterte vasker. Det følger med fleksible tilkoblingsslanger med 3/8” mutter til denne kranen. Grace servantbatteri kommer i fire nyanser: sort matt, sort metallic, krom og gull. Til denne kranen kan du kjøpe matchende baderomstilbehør sånn som Duxas pop-up ventil i samme farge for et fullført uttrykk.

Edge servantbatteri – finnes i lav og høy utgave

Duxa Edge er et ett-greps servantbatteri i kubistisk design i stramme rene linjer som passer godt inn i minimalistiske baderom. Edge kommer i høy og lav utgave og finnes både i nyansen sort og krom utførelse. Den høye modellen er beregnet for toppmonterte vasker, mens den lave modellen er beregnet for flate innbygde vasker. Det følger med fleksible tilkoblingsslanger 3/8″. Edge servantbatteri er et godt bud på en kran som lett gir ditt baderom det helt riktige moderne uttrykk, se blant annet vår blogg om innredning med sorte detaljer for et baderom med en ‘edgy twist’.

Style servantbatteri – lite og kompakt blandebatteri

Style servantbatteri er et lavt og kompakt ett-greps armatur i forkrommet utførelse. Batteriet er et prisvennlig alternativ som passer godt til små og mellomstore vasker. Ett eksempel herav er våre innredningsløsninger til små bad: Atene baderomsinnredning, Maria baderomsinnredning og Urban baderomsinnredning, hvor Style kranen med sitt kompakte og minimalistiske design passer perfekt. Til Style kranen følger det fleksible tilkoblingsslanger med 3/8″ mutter med.

Ultra kjøkkenbatteri – klassisk kjøkkenarmatur med høy kran

Ultra kjøkkenbatteri er i forkrommet design og med høy tut. Blandebatteriet er enkelt å betjene med sitt en-hånds sidestilt grep og passer godt til en kjøkkenvask. Kranen følger med fleksible tilkoblingsslanger, 3/8″ mutter og er lett å montere. Ultra kjøkkenbatteri passer godt til rom med praktiske gjøremål sånn som kjøkken og vaskerom, hvor det er bruk for plass ved vasken.

Glanze kjøkkenbatteri – moderne og solid design

Glanze blandebatteri til kjøkken i forkrommet utførelse og stilrent design. Duxa Glanze er en forkrommet kjøkkenkran med høy tut og runde former. Den har et avbalansert og stilrent design, som får det praktiske blandebatteri til å fremstå moderne og stilig sammen med resten av innredningen. Det følger fleksible slanger med, og Glanze kjøkkenbatteriet kan lett monteres av gjør-det-selv sjelen.

Deluxe dusjsett – komplett løsning til dusj

Deluxe takdusjsett består av blandebatteri, tak- og hånddusj. Dette takdusjsettet er en perfekt løsning til en moderne dusjløsning med plass til velvære og komfort. Deluxe dusjsett er et enkelt og stilig dusjstangsett med blandebatteri og kommer i krom og sort matt utgave som passer til de fleste bad. Den har en rund justerbar takdusj og hånddusj med dusjslange som gjør dusjen lett anvendelig og praktisk. Deluxe blandebatteri er termostatstyrt og er med skoldesperre, samt flere forskjellige funksjoner på hånddusjen. Legg til en matchende dusjhylle fra vårt sortiment av baderomstilbehør.

Ewa dusjbatteri – finnes i krom og sort matt utgave

Ewa termostatstyrt dusjbatteri i finnes i forkrommet og sortlakkert matt utgave. Ewa dusjbatteri er et moderne blandebatteri med runde former og anti-skoldfunksjonen sørger for at du ikke brenner deg når du står i dusjen. Blandebatteriet passer inn i det fleste dusjløsninger og er lett å matche med andre produkter grunnet sitt moderne design og enkle uttrykk.Har du behov for en hylle til dusjen, kan du finne en matchende dusjkurv blant vårt sortiment.

Linn dusjbatteri – klassisk og solid dusjbatteri

Linn termostatstyrt dusjbatteri i forkrommet messing og med keramisk innsats. Linn er designet med runde former og er enkelt å rengjøre. Dusjbatteriet er med keramisk innsats og termostatstyrt sikkerhetsstopp. Dette dusjbatteri er et moderne og prisvennlig alternativ til din dusj og med dusjbatteriet sin funksjonalitet sikrer du en sikker og god dusj hvor du ikke brenner deg.

Inspirasjon

Håndvask

Kombiner Duxa blandebatteri med

Baderomsmøbel

Duxa dusjdører i sort passer godt til Deluxe takdusjsett og svarte dusjkurver

Dusjdører

Duxa Deluxe takdusjsett findes i sort og krom utgave

Takkdusjsett