Baderomsmøbel – baderomsmøbler skal romme alt fra toalettprodukter til drømmer

Ella baderomsmøbel fra Duxa finnes i sort og hvit utgave og i flere ulike bredder. En fleksibel løsning til innredning av ditt bad

Ella har skuffene gjemt i skrogsiden, noe som gir en flott look til ditt baderom. Husk håndtak i enten krom eller sort matt.

Sara baderomsmøbel fra Duxa kan kjøpes i svart og hvit utgave og kommer i breddene 60, 80 og 100 cm. Du kan også få matchende sara høyskap sort og hvit matt.

Sara er i et flott moderne design uten grep og kommer i to flotte tidløse farger som passer inn i ethvert bademiljø.

Anna baderomsmøbel fra duxabath.no er en fleksibel løsning til dite baderom. Servantskapet kommer i 60, 80 og 100cm bredde og kan velges i fargene sort, hvit og foliert eik.

Anna har et klassisk design i tre farger med aluminiums-grep, som følger med i pakken.

Velg det rette baderomsmøbel til ditt baderom

Baderommet er imidlertid mye mer enn det. Du ser jo faktisk baderomsmøblene hver dag

De riktige møblene gjør opplevelsen på baderommet komplett for deg, familien din eller gjestene dine. Du kan hente masse inspirasjon til innredningen din med baderomsmøbler fra Duxa.

Når du bygger om, renoverer eller bygger nytt kommer du ikke utenom baderommet som er et av boligens viktigste rom. Ditt valg av baderomsmøbler gjenspeiler deg og din hverdag på mange måter.

Et baderom har nemlig mange funksjoner. Først og fremst er det de praktiske elementene som rommet skal oppfylle ved hjelp av helt ordinære baderomsmøbler. Helt grunnleggende er det typisk et toalett, et dusjkabinett eller et badekar, en håndvask, et speil og en rekke møbler, hvor du kan oppbevare toalettsakene dine på en praktisk måte.

Innredning gjenspeiler din stil og personlighet

Hvilke materialer og stilarter skal du velge? Foretrekker du det minimalistiske og stilrene eller skal det helst være litt mer romantisk? Hvilke farger passer til deg og de tingene som ellers skal være på badet?


Duxa har et bredt utvalg av baderomsmøbler, så det er noe for enhver smak og lommebok.

Sara baderomsmøbel i antrasitt er perfekt til å skape en porsonlig stil på baderommet.


Utforsk hvilke muligheter du har og tegn ditt drømmebad med vårt digitale innredningsverktøy Bygg ditt bad.
Skap en baderomsinnredning som avspeiler dine behov

Du tenker kanskje ikke over det til vanlig men du oppholder deg forbløffende mange timer på badet i løpet av en dag, en uke, en måned eller et år.

Du går på toalettet, du blir ren og fin, du barberer deg eller tar på deg sminke. I noen hjem er rett og slett badet midtpunktet i familien. Det er her du gjør deg klar for fest, arbeidet eller avslutter sport og aktivitet. Du finner velvære og avslapning og en pause i en travel hverdag. Det er her du hver dag sørger for å holde tennene sunne og friske, og det er her du ser deg selv i øynene i ditt speil. Baderomsmøblene bør avspeile de funksjonelle behovene dine.

Optimale baderomsmøbler skal gjenspeile de mange funksjonene, behovene og oppgavene du har på baderommet. Baderomsmøblene skal også romme alle de forskjellige toalettsakene og hjelpemidlene dine – helst på en smart måte slik at hvert av dine mange daglige gjøremål kan gjøres på best, raskest, enkleste og mest behagelige måte. Dessuten skal de være enkle og hygieniske å vedlikeholde og holde rene. I tillegg skal det føles fint å være på badet, så utseende, design og innredning har også stor betydning for at alt går opp i en høyere enhet. Derfor er det viktig at du tenker på hva akkurat du har behov for.

Vi hjelper deg gjerne med inspirasjon til hvordan du får mest mulig ut av baderommet med baderomsmøbler fra Duxa.

Baderomsmøblene fra Duxa kan kombineres slik at de passer til din smak og familiens behov. Du kan kjøpe enkeltdeler hvis du bare skal sette prikken over i-en, eller du kan få alt i en praktisk pakkeløsning med baderomsmøbler.