Baderomsmøbel – baderomsmøbler skal romme alt fra toalettprodukter til drømmer

Ella Baderomsmøbel med forkrommet kran og håndtak

Ella har skuffene gjemt i skrogsiden, noe som gir en flott look til ditt baderom. Husk håndtak i enten krom eller sort matt.

Sara er i et flott moderne design uten grep og kommer i to flotte tidløse farger som passer inn i ethvert bademiljø.

Duxa Anna baderomsmøbel i eik med forkrommet håndtak og kran

Anna har et klassisk design i tre farger med aluminiums-grep, som følger med i pakken.

De riktige møblene gjør opplevelsen på baderommet komplett for deg, familien din eller gjestene dine. Du kan hente masse inspirasjon til innredningen din med baderomsmøbler fra Duxa.

Når du bygger om, renoverer eller bygger nytt kommer du ikke utenom baderommet som er et av boligens viktigste rom. Ditt valg av baderomsmøbler gjenspeiler deg og din hverdag på mange måter.

Et baderom har nemlig mange funksjoner. Først og fremst er det de praktiske elementene som rommet skal oppfylle ved hjelp av helt ordinære baderomsmøbler. Helt grunnleggende er det typisk et toalett, et dusjkabinett eller et badekar, en håndvask, et speil og en rekke møbler, hvor du kan oppbevare toalettsakene dine på en praktisk måte.

Rommet er imidlertid mye mer enn det 

Du ser jo faktisk baderomsmøblene hver dag.

Du tenker kanskje ikke over det til vanlig men du oppholder deg forbløffende mange timer på badet i løpet av en dag, en uke, en måned eller et år.

Du går på toalettet, du blir ren og fin, du barberer deg eller tar på deg sminke. I noen hjem er rett og slett badet midtpunktet i familien. Det er her du gjør deg klar for fest, arbeidet eller avslutter sport og aktivitet. Du finner velvære og avslapning og en pause i en travel hverdag. Det er her du hver dag sørger for å holde tennene sunne og friske, og det er her du ser deg selv i øynene i ditt speil. Baderomsmøblene bør avspeile de funksjonelle behovene dine.

Optimale baderomsmøbler skal gjenspeile de mange funksjonene, behovene og oppgavene du har på baderommet. Baderomsmøblene skal også romme alle de forskjellige toalettsakene og hjelpemidlene dine – helst på en smart måte slik at hvert av dine mange daglige gjøremål kan gjøres på best, raskest, enkleste og mest behagelige måte. Dessuten skal de være enkle og hygieniske å vedlikeholde og holde rene. I tillegg skal det føles fint å være på badet, så utseende, design og innredning har også stor betydning for at alt går opp i en høyere enhet.

Derfor er det viktig at du tenker på hva akkurat du har behov for. Vi hjelper deg gjerne med inspirasjon til hvordan du får mest mulig ut av baderommet med baderomsmøbler fra Duxa.

Baderomsmøblene fra Duxa kan kombineres slik at de passer til din smak og familiens behov.

Innredning gjenspeiler din stil og personlighet

Hvilke materialer og stilarter skal du velge? Foretrekker du det minimalistiske og stilrene eller skal det helst være litt mer romantisk? Hvilke farger passer til deg og de tingene som ellers skal være på badet?

Duxa har et bredt utvalg av baderomsmøbler, så det er noe for enhver smak og lommebok. Du kan kjøpe enkeltdeler hvis du bare skal sette prikken over i-en, eller du kan få alt i en praktisk pakkeløsning med baderomsmøbler.

mor og datter nyter livet med et bad fra duxa
Speil fra Duxa gjør livet enklere og mer behagelig
lykkelig gutt som står på familiens moderne bad

Ella, Sara og Anna – eleganse på baderommet

Ønsker du et elegant preg på baderommet, så start med å utforske seriene Ella, Sara og Anna.

Kvalitetsmøblene i disse seriene er grunnleggende sett bygget opp på samme måte, men de varierer med sine forskjellige design. Det gir større fleksibilitet og valgfrihet til å sette ditt personlige preg på baderommet og gi rommet akkurat det utseende du leter etter. Ella, Sara og Anna baderomsmøblene kommer i breddene 60, 80 og 100 cm centimeter – noe som betyr at det passer for både små og store bad. Er du på jakt etter et nytt møbel i en annen størrelse er det verdt å sjekke ut Saxe Form baderomsinnredning 90 cm.

De luksuriøse Duxa-møblene har mange lekre detaljer. Blant annet blir mange av kundene våre begeistret over de skjulte skuffene, og de forskjellige mulighetene til å få med eller uten håndtak er også med på å forbedre utseendet.

Alle seriene kan kombineres med de ulike kranene, vaskene, topplatene, speil og annet tilbehør. Vaskene kan du få i mange former; runde, ovale eller rektangulære. Armaturer kommer i flere forskjellige farger og stilarter, og speilene varierer også i form og størrelse, slik at du kan skape bedre lys og en følelse av mer plass på baderommet.

Baderomsmøblene fra Duxa fås både slik at de passer til små og mindre baderom, og til store. Møblene er tilgjengelige i flere farger, slik at det er noe som passer for alle. Med baderomsmøbler fra Duxa kan du totalrenovere baderommet eller ganske enkelt skifte ut etter behov.

Felles for alle møblene er at de er laget av fuktbestandige materialer av høy kvalitet, slik at de kan vare i mange år. Og ikke minst er de enkle å montere takket være en monteringsskinne som skrus fast i veggen, og et justerbart opphengssystem til skapene.

Alle skuffer og dører har Soft Close-demping, noe som sørger for lydløs og behagelig lukking.

Møblenes overflater er enkle å rengjøre, og skal du gjøre ekstra rent, så fjerner du enkelt skuffene, slik at du kan komme til i alle kroker.

Seriene og baderomsmøblene har mange flere detaljer, så utforsk og se flere opplysninger og spesifikasjoner på produktenes egne sider.

Baderomsmøbler fra Duxa er fleksible løsninger, så det er noe for ethvert hjem.

Atene, Urban og Saxe Form – baderomsmøbler for den prisbevisste

Ønsker du en ferdig og praktisk alt-i-ett-løsning, har vi gode tilbud i seriene Atene, Urban og Saxe Form. Disse baderomsmøblene er rimeligere, men har fortsatt høy produksjonskvalitet.

Du har fortsatt gode muligheter når det gjelder innredning med baderomsmøbler i Atene-, Urban- og Saxe-Form-serien. Det gjelder både utseende, funksjon, størrelse og kombinasjonsmuligheter når du skal velge vask (eller vasker), skap, underskap, armaturer og speil.

Det er bare fantasien din som setter grenser, og vi hjelper deg gjerne slik at dine ønsker og drømmer går i oppfyllelse på baderommet. Med baderomsmøbler fra Duxa har du muligheten til å innrede slik du vil.

Inspirasjon

Dusjkabinetter

Et hav av muligheter til ditt bad

Dusj

DUXA Baderomsmøbler passer til

Blandebatteri i forkrommet utgave fra Duxa

Blandebatteri

Blandebatteri i svart utgave fra Duxa

Vask

Speil