Inspirasjon

Anna the adorable

Baderomsløsningen med mange valgmuligheter

Anna har et klassisk design i tre farger: matt hvit, mørk grå og foliert eik. Anna har forkrommet grep, som følger med i pakken. Anna, Sara og Ella er Duxas fleksible serie av baderomsmøbler som har hver sitt stilrene og flotte design.

Alle tre kan enkelt kombineres med Duxas integrerte porselensservant eller Helle topplate og en av våre fem Hype toppmonterte vasker som passer sammen med vårt sortiment av kraner i krom og svart.

Skuffene kan tas ut og settes inn i møblene ved behov, for eksempel ved montering og rengjøring. Møblene monteres enkelt med en monteringsskinne som skrues på veggen og det justerbare opphengsystemet i skapet. På samme måte har skuffene justeringsmulighet for perfekt resultat. Skuffer og dører har soft-close for lydløs lukking. Med Duxas baderomsmøbler er det mye plass til å oppbevare alle dine yndlingsting på badet og høyskapet er ideelt til dine håndklær.

Det vendbare høyskapet gir deg mulighet til å velge hvilken vei dørbladet skal åpnes, enten høyre- eller venstrevendt. Man kan enkelt justere de medfølgende glasshyllene da skapet har forborrete hull i sidene innvendig. I tillegg er det en fast hylle midt i skapet som sørger for stabilitet. Beslag til dører og skuffer er av høy kvalitet og leveres av tyske produsenter.

[real3dflipbook id='1' class="flipbooklightbox" mode="lightbox" thumb=""]

Laste ned produktbrosjyre

Duxa Anna baderomsmøbel i hvit utseende med forkrommet håndtak og kran
Anna håndtak fra Duxa
Anna baderomsmøbel i hvit utseende med forkrommet håndtak og kran

Hele Anna serien